ÜMİT ÖZDAĞ’IN SUNGURLU ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek 10 Temmuz tarihinde yapılacak olan Genel Başkanlık kongresinde Başkan adayı olan Ümit Özdağ, dün akşam saatlerinde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyeti Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu Belediyesi eski başkanı Fevzi Örslü, Belediye Başkan Yardımcıları, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak, Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Ali Karslı, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocağı Yetkilileri ve partililer tarafından Mavi Ocak dinlenme tesislerinde karşılandı.

Sahur öncesi Başkan Şahiner ile bir araya gelen Özdağ, ilgi ve alakasından ötürü Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etti. Tüm adaylara eşit mesafede olduklarını belirten Başkan Şahiner ise; “Çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda tüm adaylarımıza olduğu gibi sizlere de başarılar diliyorum. İnşallah Sungurlumuz, Çorumumuz ve Ülkemiz için en hayırlısı olur.’’ İfadelerinde bulundu.

Önceki SUNGURLU BELEDİYESİ GÖNÜL SOFRASI İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI